Ik meld me aan als bruggenbouwer

Leuk dat je je aanmeldt als bruggenbouwer!

 
 
 

 

Procedure

Hieronder vind je een vragenlijst. Vul dat in en stuur dat naar ons op. Vervolgens wordt er contact met je opgenomen. Dat kan via de mail, telefonisch of persoonlijk. We willen je graag nog een beetje beter leren kennen zodat we je beter kunnen matchen. Als we alle benodigde informatie hebben gaan wij voor je aan de slag. Zodra we een leuke en passende opdracht voor je hebben gevonden nemen we contact met je op.

 

 

Hier kun je een toelichting geven op de bovenstaande vraag. Beschrijf precies wat je graag zou willen doen. Vertel meer over de taal, de gerechten, het land en de streek, de cultuur etc. Vertel ons waar je goed in bent en wat je graag als bruggenbouwer zou gaan doen.
Beschrijf welke ervaring je al hebt opgedaan op de taken die je graag wilt doen als bruggenbouwer. Graag met concrete voorbeelden erbij. Meer informatie maakt het voor ons makkelijker om jou te matchen.
CiviX/Bruggenbouwers.net respecteert de privacy van alle gebruikers van haar sites en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk en zorgvuldig wordt behandeld. Alle gegevens die door CiviX/Bruggenbouwers.net worden verzameld, zullen strikt vertrouwelijk bewaard worden en deze zullen slechts ter beschikking aan derden gesteld worden met het doel een passende opdracht te vinden. Op je verzoek zal CiviX/Bruggenbouwers.net je gegevens uit haar bestand verwijderen.